Tänavusuvisel Vanamõisa käsitöölaadal oli uuenduslik lähenemine laadakorralduses – Eesti Toidu Telk, kuhu korraldajad olid koondanud kokku palju huvitavaid ja tublisid Eesti väiketootjaid üle vabariigi. Rahva huvi tundus olevat väga suur. Haldjaleiva arvates oli ka kaupmeestele Eesti Toidu Telgis osalemine kasulik, sest nii mõnigi väiketootja sai lisaks kohapeal müügile sõlmida kokkuleppeid oma kauba edasiseks turustamiseks. Mõnusa lisana toimusid terve päeva vältel kohapeale ehitatud köögis õpitoad, kus jagati lihtsaid ja kasulikke nippe, mida on võimalik valmistada eesti toorainest. Oma teadmisi jagasid rohkem ja vähem tuntud kokad üle Eesti. Eesti Kulinaaria Instituudi tuntud koka Ants Uustalu käe all juhitud päeval tegi koolitust ka Haldjaleiva perenaine Annely, teemaks seekord leib ja leivapealne. Loodame, et korraldajatel jagub entusiasmi ja tahtmist sarnase Eesti Toidu Telgi korraldamiseks ka edaspidi.
Tippkokkadega Eesti Toidu Telgis koolitamas
