58cfab8d7812744760c1e36f31da663c
c7ffe3a6b38304af9d1a65df87d5bbea
58cfab8d7812744760c1e36f31da663c
c7ffe3a6b38304af9d1a65df87d5bbea
58cfab8d7812744760c1e36f31da663c
c7ffe3a6b38304af9d1a65df87d5bbea
58cfab8d7812744760c1e36f31da663c
c7ffe3a6b38304af9d1a65df87d5bbea
58cfab8d7812744760c1e36f31da663c
Mardilaat 2022 tehtud ehk neli tuulevaikset ööd hiljem!
Oh-oi milline novembri esimene nädal meil oli! Igal aastal täitub novembri isadepäeva nädal Saku Suurhall Eesti kõige toredamate käsitööliste, muhedamate toidutegijate ja põnevamate ametikoolidega. Sel aastal oli tunne seda erilisem […]
Parim laadaleib 2022 – Haldjaleiva juustu-küüslaugu leib
Aitäh! 💙🖤🤍 Meiega juhtus eilsel Eesti Vabaõhumuuseum sügislaadal selline lugu, et võitsime rahva pimehääletuse käigus oma juustu-küüslaugu leivaga esikoha! Et kogu lugu natuke lahti rääkida, siis tuleb alustada meie pere […]
Leiva valmistamine
LEIVA VALMISTAMINE Antud kogusest saab suure 3 kg kaaluva leiva. Väiksema, keeksivormi suuruse leiva jaoks, võtta antud kogustest 1/3. Juuretis segada 1 liitri käesooja veega, Lisada juurde rukkijahu nii palju, […]
Kuidas leivateoga alustada?
MÕNUSA LEIVATEOGA ALUSTAMINE Mõnusa koduse leivateoga alustamiseks on Sul vaja kõigepealt juuretist. Hea kui saad Juuretisepoja mõne tuttava käest siis on ta kohe valmis. Ise juuretist tehes, peab ta paar […]
Haldjaleib Brüsselis! Ehk lugu sellest, kuidas meid kutsuti Eestit esindama rahvusvahelisel leivapäeval…
Haldjaleiva perekonnal on olnud täitsa põnev nädal! Meie jaoks oli nii suur asi käia saatkonna kutsel esindamas Eesti leiba Brüsselis, leivapäeval. Kohal oli pagareid eri ilma nurkadest; rääkida sai […]