Haldjaleib Brüsselis! Ehk lugu sellest, kuidas meid kutsuti Eestit esindama rahvusvahelisel leivapäeval…

Haldjaleiva perekonnal on olnud täitsa põnev nädal!
 
Meie jaoks oli nii suur asi käia saatkonna kutsel esindamas Eesti leiba Brüsselis, leivapäeval. Kohal oli pagareid eri ilma nurkadest; rääkida sai korraga nii eesti, inglise, prantsuse, itaalia, soome, vene kui ka läti keelt; kõrva taha sai pandud palju uusi ideid ja teadmisi ning üleüldse oli üks igati mõnus la fête du pain! Teisel päeval tegi Annely ka kohalikele eestlastele leivakoolitust, mis osutis vägagi populaarseks. Rääkimata sellest, et meid võõrustanud inimeste pere on lihtsalt imeline ja maruvahva, sest nende koju minnes on tunne justkui oleks täitsa omas.
 
Me oleme rahul ja siit nüüd sajaga ainult edasi!
 
– Haldjaleiva perekond 😊🖤