Haldjaleiva kojast on hakanud tulema ka Memme saia. Memme saia retsept sai üles leitud meie enda vana-vanaema memme retseptivihikust. *Ehe ja ehtne, natuke magus, aga täpselt ni kui vanasti! […]
Tippkokkadega Eesti Toidu Telgis koolitamas
Tänavusuvisel Vanamõisa käsitöölaadal oli uuenduslik lähenemine laadakorralduses – Eesti Toidu Telk, kuhu korraldajad olid koondanud kokku palju huvitavaid ja tublisid Eesti väiketootjaid üle vabariigi. Rahva huvi tundus olevat väga suur. Haldjaleiva […]
Leivategu kokasaates Lusikas
Leivategemise teadmist sai jagatud kokasaates Lusikas. Peale 18. veebruari saadet muutus juuretis vähemalt Tallinnas defitsiidiks. Teadmiseks, et juuretist ja muud leivateoks vajalikku, saab Laagri Rimis asuvast väiketootjate poest. Kui värske […]
12. märtsil 2011 toimus Hea Eesti Toidu laat
12. märtsil toimus Sadama turul Hea Eesti Toidu laat. Haldjaleiva livad pälvisid suurepärase tähelepanu. Paraku veel igapäevaselt Sadama turult Haldjaleiba ei saa! Kellel soovi, see telligu või külastagu poode, kus […]
Haldjaleiva tegevus pälvis ka Äripäeva tähelepanu
Kodues ja käsitsi tehtava leiva tootmine pälvis ka Äripäeva tähelepanu. Ain Alvela päris Annely Maksani käest leiva tegemise ja turustamise kohta. Artiklis räägib Annely kuidas tuttavatele küpsetamisest väike leivaäri alguse […]
Nelja kuu vanune leib kõlbas süüa
Senini vanim Haldjaleiva teraleib mida teame on olnud nelja kuu vanune! Leib kadus purjejahi pardal eelmise aasta oktoobri alguses. Veebruari alul jahti koristanud meeskond, leidis leiva riiulist. Ilmselt oli leiva […]